#121 Besök en vän

Under denna ljuva sommartid händer det att folk får för sig att bege sig till familjens sommarstuga,  västkustens bästa sommarstad eller mormor på landet. De så kallade ”turisterna” beter sig ofta svinigt oh för mycket oväsen omkring sig. Givetvis finns det undantag  och dessa sommargäster kan utmärka sig och visa sig vara helt fantastiska människor. Sen tar sommaren slut och din nyfunna vän beger sig till hemmets lugna vrå.

Men nu vill jag inte göra er allt för deprimerade kära läsare. Vi bor i ett I-land med en välutvecklad infrastruktur och avstånd som för hundra år sen var långa, är idag avsevärt förkortade och man kan ta sig dit man vill på mindre än en dag. Så det som påbörjas under en sommar behöver inte ligga i träda ett helt år utan via dagens moderna teknologi och snabba tåg kan du ta dig till saknade vän och återfå den känslan du fick under sommarmånaderna.

Tid: Max ett dygn
Kostnad: Helt beroende på avstånd och färdmedel
Material: Vad som krävs för att klara en resa

Plus: Överlista månaderna och träffa någon som du annars inte fått se på nio månader
Minus: Tid är pengar, och tid finns inte alltid och därmed inte heller pengar

 • #78 Besök gymnastik SM
 • Lämna en kommentar
  lördag, 31 juli, 2010 i Okategoriserade

  Kommentera

  Om du trycker på "Connect with Facebook", så slipper du fylla i uppgifterna.
  Facebook gör det automatiskt åt dig.

  Vi använder Gravatars i kommentarerna - Skaffa en och visa en bild när du kommenterar!

  XHTML: Det finns några HTML-taggar som du kan använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>