#126 Kolla på tv

Ja, jag vet att jag tjatat tusentalsgånger i tidningar och här på bloggen om att ungdomar sitter alldelses för mycket inne och spelar dator och tittar på tv, men! Nu är det befogat!

viagra pris

Och varför det då? jo för nu i september börjar massvis av helt underbara program på tv och dem får man bara inte missa.

Ingen rynkar pannan när jag säger idol? Nenä detta är ett sverigekänt program som lockar både unga och gamla att bänka sig framför tv med chips och läsk! På Tisdag den 7 september på Tv 4 börjar denna familjefest som du bara inte får missa!

Inte känns det väl inte heller helt obekant när jag säger ensam mamma söker? Detta underbara program som nu pågått i 4 säsonger kan man bara inte låta bli att älska. Iallafall inte jag. Söndagen den 17 september 20.00, Tv 3.

Något nytt för i höst är Dansfeber, där svenska kändisar tolkar olika kända dansnummer. Tv 4 Lördag 4 September 20.00.

Andra säsongen av succén Ullared börjar. En realityserie och det stora lågprisvaruhuset i Ullared Gekås. Missa inte Måndagen den 6 September på Kanal 5.

Succéduon Filip och Fredrik leder ett annat kärleksjagande program som kallas för lite sällskap, detta tycker jag kommer bli extremt spännande att följa. Även detta börjar Måndagen den 6 september på Kanal 5.

Bantningsprogrammet från USA kommer till sverige, Biggest Loser, även detta har start Måndagen den 6 september, på tv 4. Nu blir det svårt att välja då dem säkerligen sänds på samma tid, huja!

Men missar du något av programmen finns det PLAY sidor på internet, så du kommer inte missa något! YEAH!

Tid: Programmen varar från 30 minuter till 1,5 h och kanske kommer det mer än ett på samma kväll, lika bra att boka hela kvällen.
Kostnad: Tv 4 är gratis Kanal 5 och Tv 3 kostar mellan 100-300 kr i månaden, glöm inte betala tv licensen!
Material: En bekväm sittplats och en tv, snacks kan vara ett föredra.

Plus: Du kommer få massa skratt och ha massvis att prata om när du träffar dina vänner som också älskar ensam mamma söker.
Minus: Du sitter inne en solig kväll och missar en långpromenad, men den kan du ju ta imorgon.

 • Tyvärr, inga liknande inlägg.
 • Lämna en kommentar
  tisdag, 31 augusti, 2010 i Okategoriserade
  Taggar , , , , ,

  Kommentera

  Om du trycker på "Connect with Facebook", så slipper du fylla i uppgifterna.
  Facebook gör det automatiskt åt dig.

  Vi använder Gravatars i kommentarerna - Skaffa en och visa en bild när du kommenterar!

  XHTML: Det finns några HTML-taggar som du kan använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>