#127 Föreviga dina sommarminnen

Detta är en bild av midnattssolen som speglar sig i en älv högt upp i de norrländska skogarna. Mitt i en av de skogarna bor Frida Lindberg, 18 år, och idag är det hon som gästbloggar.

levitra sverige

Nu när sommaren börjar tappa sin värme och löven blir lite brunare i kanterna kanske en liten genomgång av dina sommarbilder kan pigga upp humöret lite? För vem brukar inte sitta där mitt i vintern och undra ”vars är den där bilden när jag gjorde det där?” eller den där festivalbilden jag lagt in på datorn men inte kommer ihåg vars jag stoppade den? Detta är ett I-lands problem som jag har. Min dator är full av små mappar, alla med namnet sommar med ett eller två m för mycket. Jag har ingen aning vilken sommar det är, var i mappen mina semester bilder är eller festbilderna med kompisarna. Och innan jag gått igenom alla hundratals bilder på det ena och det andra förstår ju alla att tiden har runnit iväg och inte har jag för de hittat just den bilden som jag ville ha.

Så gör som jag gjort. Ordna och föreviga dina sommarminnen! Gör en häftig scrapbook med dina fina festivalbilder och biljetten eller andra saker du samlade på dig. Eller kanske ett bildspel med semestern, eller bara sortera dem fint i din dator och bränn ut dem på en skiva alternativt lägg in på en extern hårddisk så inte dina bilder följer med ifall datorn skulle pajja.

Tid: Allt från 30 minuter till flera timmar, beroende på vad just du känner för att göra med dina bilder.
Kostnad: Du bestämmer hur mycket du vill satsa på att föreviga dina minnen.
Material: Foton, En dator, möjligtvis skrivare om du vill skriva ut dina egna bilder, lim, ett album, och tålamod även de bästa har tränat ett tag på att scrapbooka.

Plus: Du kommer ha lätt att visa och se på dina sommarminnen från alla år.
Minus: Det kostar en del om du vill göra fina scrapbook album, och det tar tid att få i ordning allting.

 • #120 Uppfyll dina drömmar
 • #27 Vidga dina vyer
 • Lämna en kommentar
  onsdag, 1 september, 2010 i Okategoriserade

  Kommentera

  Om du trycker på "Connect with Facebook", så slipper du fylla i uppgifterna.
  Facebook gör det automatiskt åt dig.

  Vi använder Gravatars i kommentarerna - Skaffa en och visa en bild när du kommenterar!

  XHTML: Det finns några HTML-taggar som du kan använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>