#138 Ändra dina planer

Nu har det varit lite väl tyst här igen. I vanlig ber vi om ursäkt och tar nya tag. Dagens inlägg handlar om en dag förra helgen som inte riktigt blev som vi tänkt oss.

viagra

Jag, Billy, och Karro skulle hämta mina föräldrar på Kastrup och tänkte därför passa på att åka till Köpenhamn under dagen. Dock så bjöd helgen på den första härliga höststormen och att gå runt i Köpenhamn i ösregn kändes inte helt lockande. Vi velade länge fram och tillbaka och bestämde oss för att åka söderut i alla fall och se vart vi hamnade. Efter att ha lämnat av min syster i Ängelholm fortsatte vår tur. Vi kom aldrig till Köpenhamn utan hamnade på IKEA i Helsingborg. Dock kändes det inte som en misslyckad dag, utan en anpassad dag som blev lyckad ändå.

Jag är en människa som gillar att planera, men en plan behöver inte alltid vara skriven i sten. Människan har oftast en inbyggd spontanitet som kan hjälpa en att lösa de mest svåranpassade situationer som vi kanske inte i alla lägen utnyttjar. Försök alltid att optimera din lösning till nuvarande omständigheter, och allting kommer bli bra.

 • #40 Gör dina egna smycken
 • Lämna en kommentar
  måndag, 27 september, 2010 i Tips
  Taggar , , ,

  Kommentera

  Om du trycker på "Connect with Facebook", så slipper du fylla i uppgifterna.
  Facebook gör det automatiskt åt dig.

  Vi använder Gravatars i kommentarerna - Skaffa en och visa en bild när du kommenterar!

  XHTML: Det finns några HTML-taggar som du kan använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>