#14 Promenera mera

Simon kom med input om att han ville ha mer lokal förankring i bloggen och givetvis ska vi ta till vara på detta. Om du som läsare har något du tycker är bra eller dåligt så tveka inte att skriva en kommentar. Vi blir glada för all input så var inte rädda för att tycka till.
 
 Prins Bertils Stig är 1,3 mil lång och sträcker sig från Tylösand utmed kusten hela vägen in till Halmstads Slott.
Vår vackra stad har faktiskt några riktigt fina smultruonställen för promenader och de bör utnyttjas, speciellt nu när de första solstrålarna letar sig fram efter vinteruppehållet. En promenad är något enkelt och nyttigt. Du kan göra det själv med musik i öronen, med din trofasta hund som följeslagare eller en god vän du inte träffar så ofta. Att promenera gör dig piggare och motion är en form av träning. En promenad är det perfekta sättet att lyssna på albumet som du tänkt lyssna igenom eller att skvallra om det senaste med kompisen.
Tid: En timme är att föredra
Kostnad: Gratis
Material: Kläder efter väder
Plus: Du blir piggare och mår bättre, samt att du kan ta igen förlorad tid med en vän.
Minus: Se upp med var du sätter fötterna så du inte trampar snett

 

 • Tyvärr, inga liknande inlägg.
 • Lämna en kommentar
  måndag, 8 mars, 2010 i Tips
  Taggar ,

  Kommentera

  Om du trycker på "Connect with Facebook", så slipper du fylla i uppgifterna.
  Facebook gör det automatiskt åt dig.

  Vi använder Gravatars i kommentarerna - Skaffa en och visa en bild när du kommenterar!

  XHTML: Det finns några HTML-taggar som du kan använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>