#20 Gör det kul

Visst har du någon gång varit ensam hemma, förundrats över tystnaden och hur du ska utföra den långa lista med sysslor du skrivit eller fått av din mamma eller pappa. Hör och häpna för här kommer lösningen!

viagra pris

Eftersom jag i princip är ensam hemma hela tiden har jag blivit en expert på området ”städa kul”  det finns en rad olika medel för att göra det tråkiga roligt. Allt som ofta brukar ens förläldrar lämna en lång lisa med saker du borde göra nu när du har en hel helg eller dag för dig själv.

Typexempel kan vara, rasta hunden, moppa golvet, dammsuga och söka jobb. Alla dessa sysslor är troligtvis något du unviker som pesten, men att ha en arg mamma eller pappa är aldrig något uppsakttat. Så nu ska jag lärar dig hur du kan göra detta på ett roligare sätt!

Det första du måste göra är att leta upp din i-pod eller likande och även sätta på ditt favortialbum på högsta volym, detta är nyckel funktionen för en lyckad hemmadag.

Så, dags att sätta igång, innan hunden ska gå ut kan du hinna med att dammsuga och tycket inte du som jag att dammsugaren påminner om en människa? På med party outfiten och bjud upp dammsugaren till en dammsugarvals.

När du är klar med dansen är hunden lagom kissignödig, men är du redo för en långsam promenad i de fria? Nej, skulle inte tror de, så fram med i-poden och rullskridskorna och ge dig ut på en Miami trip! Förslagsvis iklädd bikini eller speedos.

Väl hemma väntar det tunga svabbandet, på med musiken och klä av dig, utan kläder slipper du bli blöt och du får dig ett gott skratt när du tänker ”tänk om någon såg mig nu” men ensam hemma som du är så är risken mindre än att finna en nål i en höstack.

Dags för jobbsökandet, dags för maskerad, klä ut dig och låtsas att du sitter på jobbintervjun, tänk på att ha lätta kläder eftersom du måste agera både jobbsökanden och chefen. Sedan är det bara att låta fantasin och kreativiteten flöda!

Detta var några av mina enkla men ack så roliga tips på hur du kan göra din ensamhemma dag lite roligare och din mamma eller pappa lite gladare.

Tid: En helg eller en dag
Kostnad: Att ha roligt på detta sättet är faktiskt gratis
Material: Damsugare, Hund, Mopp, I-pod eller liknade, Sterio eller dator, rullskidskor och ett antal olika klädesplagg.

Plus: Du får mycket gjort och samtidig många skratt.
Minus: Skulle någon råka se dig kan du eventuellt hamna på psyket.

 • Tyvärr, inga liknande inlägg.
 • Lämna en kommentar
  söndag, 14 mars, 2010 i Tips
  Taggar , , ,

  Kommentera

  Om du trycker på "Connect with Facebook", så slipper du fylla i uppgifterna.
  Facebook gör det automatiskt åt dig.

  Vi använder Gravatars i kommentarerna - Skaffa en och visa en bild när du kommenterar!

  XHTML: Det finns några HTML-taggar som du kan använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>