35# Skapa en fräschare helhet

Det är fredag, lovet för alla oss Halmstadbor har börjat så smått, det är dags för party. Även denna vecka ska jag hjälpa dej att bli coolast på festen med veckans partytrick!

Denna vecka är det inget du behöver lära dig, däremot kan det eventuellt krävas lite förberedelser. Veckans partytrick kommer göra att folks blickar dras till dig så fort du gör entré och du kommer förmodligen bli måndagens hetaste snackis.

cialispriser

 

Fullända din klädsel med en melondrink, blinga till det med grills, ta med en brödrost och ordna frukost, använd ett blinkande armband, anländ i helikopter, bjud på kakor eller dela ut blommor. Accessoar är ett franskt ord och betyder tillbehör och det sägs att det är de små små accessoarerna som gör helheten.

Du kan välja fritt, bara fantasin sätter gränser för vad du kan använda som accessoarer. Det är lätt som en plätt att ta med och folk kommer garanterat uppmärksamma det. Vissa av dessa kräver lite förberedelse; Adrians supertänder tog bara några sekunder att fixa med hjälp av en liten guldpeng i en automat. Medan jag fick lägga ungefär en halvtimme på att gröpa ut min melon med hjälp av en sked. Helikoptern kan nog behöva bokas någon vecka i förväg.

Tid: Beror väldigt mycket på vilken detalj du ska ta med dig. En minut till flera veckors planering
Kostnad: Noll kronor eller flera tusen miljarder, your choice
Material: Även detta är helt beroende på val av accessoar

Plus: Du kommer få en liten publik på partyt och folk kommer minnas dej som den som hade med sig…
Minus: Det kan vara jobbigt att hålla koll på ditt tillbehör, ta därför inte med dig något alldeles för dyrt om du inte har en vakt vill säga. (OH – vakten kan vara accessoaren!)

 • #72 Ta en lysnade shot
 • Lämna en kommentar
  fredag, 2 april, 2010 i Okategoriserade
  Taggar , , , , , ,

  Kommentera

  Om du trycker på "Connect with Facebook", så slipper du fylla i uppgifterna.
  Facebook gör det automatiskt åt dig.

  Vi använder Gravatars i kommentarerna - Skaffa en och visa en bild när du kommenterar!

  XHTML: Det finns några HTML-taggar som du kan använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>