#41 Förbered dig inför parken

Påsken har precis tagit sin sista suck och Gullefjun går åter en gång i ett välbehövligt idé efter ha nämnts cirka tolvtusen gånger i timmen de senaste dagarna. Påskafton bjöd oss på ett hejdundrandes väder som på påskdagen och annandagen ersattes med regn, rusk och dimma. Men vårsolen är på väg tillbaka och då gäller det att du är förberedd från topp till tå inför att ta över parkerna. 365 Halmstad kommer att ge dig en guide över Halmstads alla parker och då gäller det att du är redo att erövra.

Visste du att Norre Katts Park var med och tävlade om priset ”Sveriges vackraste park”?

Så vad behöver du egentligen för att kunna vara coolast i stans parker? Framför allt behöver du den nödvändigaste accesoaren av dem alla. De går under många namn men är mest kända som: ”solglasögon”. De skyddar dig mot starkt solljus och du ser oförskämt cool ut.

Det är lätt att tro att det är torrt i gräset och man vill sällan ge sin nya vårjacka gräsfläckar. Därför ska du alltid ha en picknickfilt redo. Se bara till att den inte skär sig mot din våriga outfit. Annat matnyttigt att ha med sig är en skräppåse där du samlar upp eventuellt skräp du lämnat efter dig samt ett par högtalare så du kan sprida skön musik i lagom volym över parken.

Dock är det viktigaste alltid sällskapet. Sällskapet behöver inte alltid vara i mänsklig form utan ter sig utmärkt som en bok eller varför inte en smaskig bulle?

Tid: Lägg ner mycket tid på dina förberedelser
Kostnad: Helt upp till hur kreativ du är
Material: Läs ovanstående text

Plus: Du kommer vara väl förberedd för att kunna ta emot våren i Halmstads parker
Minus: Det är lätt att du försummar andra ”viktiga” sysslor

 • #45 Inför en grön dag
 • #136 Förbered dig för hösten
 • Lämna en kommentar
  torsdag, 8 april, 2010 i Tips
  Taggar ,

  Kommentera

  Om du trycker på "Connect with Facebook", så slipper du fylla i uppgifterna.
  Facebook gör det automatiskt åt dig.

  Vi använder Gravatars i kommentarerna - Skaffa en och visa en bild när du kommenterar!

  XHTML: Det finns några HTML-taggar som du kan använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>