#43a Parkrecension nr.2; Kapsylparken

Idag bjuder vi på två inlägg eftersom det är så händelserik helg.

köpa levitra

Nu är det dags goda vänner! 365 Halmstad har gett sig ut för att prova på Halmstads goda parkutbud och frågar även Halmstadborna om deras favoritpark.

Idag vandrade vi till Kapsylpaken som ligger precis brevid statsbiblioteket. Själva namnet Kapsylparken kommer ifrån den tid då stadens alkoholister satt och dränkte sina sorger i denna park, dock så är det snack om att byta namn till ”Litteraturparken”, då det är mer passande. Parken är belägen tätt intill Nissan och du kan sitta med fötterna vid vattenkanten. Parken ligger skyddad i en sänka och det är därför väldigt vindstilla och perfekt nu när det fortfarande är lite småkyligt. Dock får man tänka på solskyddsfaktorn, man får inte bränna sig. Längs kanten på biblioteket hittade vi de här coola kisarna;

Awlon, Rasmus och Otto

Killarna satt och chillade på stadsbibliotekets kant. De sa att detta var den absolut bästa parken i Halmstad eftersom det är helt vindstilla och är mycket sol. Deras bästa parktips var att ha med sig något gott att dricka samt ett härligt sällskap.

 • #42 Parkrecension nr.1; Picassoparken
 • Lämna en kommentar
  lördag, 10 april, 2010 i Tips
  Taggar , ,

  Kommentera

  Om du trycker på "Connect with Facebook", så slipper du fylla i uppgifterna.
  Facebook gör det automatiskt åt dig.

  Vi använder Gravatars i kommentarerna - Skaffa en och visa en bild när du kommenterar!

  XHTML: Det finns några HTML-taggar som du kan använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>