#55 Sök till Idol

Nu är det dags igen! Det är dags för Sveriges sångfåglar och största pajasar att träda fram och få sina 15 minutes of fame. Ni vet nog redan vad jag pratar om; Idol.

Kan du bli nästa snackis?

Få program engagerar så många människor som Idol. Folk skrattar, gråter eller blir riktigt upprörda och diskussionerna efter en fredagsfinal kan pågå i dagar. Idol har tagit fram några av vår tids största och mest uppmärksammade artister som Ola, Darin, Amanda Jensen och Måns Zelmerlöv. Den har även lyft fram vår tids största clowner som gör allt för att få synas och göra bort sig en liten stund.

Tror du att du har det lilla extra som den stenhårda juryn letar efter? Eller vill du helt enkelt bara göra något som får hela Sverige att vrida sig av skratt? Då är Idol 2010 något för dig! Klockan 10:00 i Folkets Park i Malmö gäller det på lördag!

Tid: Själva tävlingen pågår en dag, men du får räkna med att lägga ner många timmar i förberedelser
Kostnad: Resa till Malmö
Material: En unik sångröst eller ett riktigt dumt nummer

Plus: Dina drömmar kan bli sanna och du får uppträda i Globen
Minus: Dina drömmar kan bli krossade och du får inte uppträda i Globen

viagra köpa

 • #102 Dra dig till minnes, med musik
 • 2 kommentarer
  fredag, 23 april, 2010 i Tips
  Taggar , ,

  2 kommentarer

  1. ”vår tids största och mest uppmärksammade artister” Vad betyder det?
   Som jag ser det så är IDOL ett underhållningspaket som lever på att helt cyniskt utnyttja unga människors skapade behov av att bli kända. Några större kvaliteter har jag inte funnit förrän i de absolut sista omgångarna. Vad menas med ”vår tid”? Det är i alla fall inte min tids största artister. Dessutom är ju varje program fullt av reklam i sändning och inte minst i alla avbrott.
   Att först vara med om att skapa detta hysteriskt konstlade -jag vill bli kändbehov- och sedan tjäna pengar på de stackars obegåvade falsksjungande ungdomar som medverkar är i min värld cyniskt, elakt, och synnerligen billigt. Ni som anser er sitta inne med sådana kvaliteter att ni orkar göra detta program borde skärpa, höja ribban och göra ngt för framtiden. Som jag ser det, görs detta program endast för stunden och för att kränga så mycket pengar som möjligt. / FD

  2. Med det uttalandet menade jag följande;

   Vår tid – majoriteten av våra läsare är mellan 15-25, därför menar jag att sedan på mitten av åttiotalet har vi ”ungdomar” knappt upplevt den här hypen av ”artister”
   Mest uppmärksammade – om man ser till tidningsartiklar, melodifestivalsframträdanden och sålda skivor så har Idol-konceptet, över hela världen, fått fram artister som gjort att de tjänat miljoner

   Själv tycker jag att majoriteten av det som kommer ur Idol är skräp, men det lämnar jag utanför inlägget, eftersom att vi driver en opartisk blogg som bara syftar till att få folk att se möjligheter på vad man faktiskt kan göra. Imorgon bloggar vi om den alternativa vårsalongen och på tisdag kanske något annat spännande dyker upp.

   /Billy

  Kommentera

  Om du trycker på "Connect with Facebook", så slipper du fylla i uppgifterna.
  Facebook gör det automatiskt åt dig.

  Vi använder Gravatars i kommentarerna - Skaffa en och visa en bild när du kommenterar!

  XHTML: Det finns några HTML-taggar som du kan använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>