#57 Salon des Refusés

När jag jobbade på nolltrefem här i Halmstad lärde jag känna Hanna Hallén. Hon är konstnär och håller i allt det kreativa i huset. Hanna har dragit igång ett kulturmingel, som jag ska berätta om en annan gång. På det första minglet träffade hon två likasinnade konstnärer som gemensam nämnare hade att de blivit refuserade från Vårsalongen på Länsmuséet.

Så Hanna och hennes följeslagare tog saken i egna händer och anordnade sin egen utställning. De fixade lokaler och sponsorer och fick extremt mycket uppmärksamhet för sitt initiativ och i går på vernisagen hade de nästan 400 besökare. Under utställningens gång så kommer den att gästas av både Hallandslaget i poetryslam samt jazzgurun Per Thornberg. För bra för att missa helt enkelt!

Tid: Cirka en timma
Kostnad: Helt gratis
Material: Inget märkvärdigt

Plus: En gratis konstutställning med spännande artister
Minus: Inget negativt här inte

 • Tyvärr, inga liknande inlägg.
 • 1 kommentar
  måndag, 26 april, 2010 i Tips
  Taggar ,

  En kommentar

  Kommentera

  Om du trycker på "Connect with Facebook", så slipper du fylla i uppgifterna.
  Facebook gör det automatiskt åt dig.

  Vi använder Gravatars i kommentarerna - Skaffa en och visa en bild när du kommenterar!

  XHTML: Det finns några HTML-taggar som du kan använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>