#74 Följ en serie

Jag kan inte räkna på mina tio fingrar hur många serier jag följt i mitt liv, jag är sanningen och säga serieberoende. Grey’s antaomy, The O.C. One tree hill, Vampire Diaries, för att nämna några.

cialis

Jag vet inget bättre än att en regnig dag sitta hemma i soffan och kolla på en riktigt bra serie, att spänt vänta på nästa katastrof i deras kärlekliv eller karriärsbyte. Kanske kan det tyckas som aningens patetsikt att sitta och kolla på när andra lever sina liv i en fejkad värld, men jag tycker inte det, det är helt underart att falla in i en drömvärld för några timmar och låtsas att man lever där med dem i Orange County eller på Seattle Gray’s Hosiptal.

Tveka inte, ge dig in i seriedrogerna och spendera timmar framför tv, du har inget att förlora, förutom lite tid då vill säga, men det är det värt!

Tid: En serie säsong varar ungefär 18h, 1134min, 68040sek
Kostnad: En box ligger på runt 400kr, ser du det på tv så´kan eventuell tv avgift tillkomma.
Material: Tv, dvd-spelare, tv kanaler, en soffa, filt och massa mjuka kuddar

Plus: Du kommer leva i en dröm för ett tag och slippa bry dig om omvärlden, du kommer älska att se vad som händer härnäst
Minus: Du kan bli beroende, tro att du är männsiskorna i serien och ditt egna liv kan ses som ganska tråkigt i gämförselse med karaktärernas liv

 • Tyvärr, inga liknande inlägg.
 • Lämna en kommentar
  måndag, 17 maj, 2010 i Tips
  Taggar , ,

  Kommentera

  Om du trycker på "Connect with Facebook", så slipper du fylla i uppgifterna.
  Facebook gör det automatiskt åt dig.

  Vi använder Gravatars i kommentarerna - Skaffa en och visa en bild när du kommenterar!

  XHTML: Det finns några HTML-taggar som du kan använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>