#83 Gå med i Halmstads Internationella Ungdomspanel

Är du intresserad av språk? Eller kanske är sugen på att veta hur man gör för att jobba som volontär inom EU? I våras drog Halmstad Internationella Ungdomspanel, H!UP, igång och vi letar efter dig som är sugen på att jobba med utbyten.

levitra

H!UP är en panel som drivs av ungdomar för ungdomar som är sugna på att jobba med allt vad kulturutbyten innebär. Panelen är relativt färsk så inga konkreta mål är satta, men planer på ett utbyte i Halmstad finns sommaren 2011. Idag får vi besök av Karin Back som berättar hur man driver ett projekt. Under våren har vi haft besök av olika föreläsare och detta fortsätter i höst. Så kom förbi nolltrefem klockan 17.00 om du tycker detta låter intressant och vill veta mera. Klockan 18.00 går vi till Picasso och har picknick och lär känna varandra bättre.

Tid: 17:00 – ca 20:00
Kostnad: Gratis
Material: Nada

Plus: Du kommer få träffa människor från hela Europa, åka  på resor och lära känna nytt folk
Minus: Inför utbytena kommer mycket tid krävas

 • #133 Besök 365 Halmstads idédating
 • #54 Utforska Halmstads Second Handutbud
 • Lämna en kommentar
  torsdag, 27 maj, 2010 i Tips
  Taggar ,

  Kommentera

  Om du trycker på "Connect with Facebook", så slipper du fylla i uppgifterna.
  Facebook gör det automatiskt åt dig.

  Vi använder Gravatars i kommentarerna - Skaffa en och visa en bild när du kommenterar!

  XHTML: Det finns några HTML-taggar som du kan använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>