#110 Gör ett eget jobb

Det är sommarlov och många av ungdomarna där ute jobbar ,även jag. Men det finns även en mycket stor del som inte lyckats få något jobb att jobba på, då kan det ju vara smart att skapa sig egna jobb!

viagra

Det finns så mycket du kan göra, hjälpa grannen att klippa gräset, rasta farmors hund, städa mosters hus, bara din vilja sätter gränaser. Jag såg tre barn i 14 års åldern går runt nere på östra stranden och sälja vattenmelon, detta är ju ett fantastikt sätt att tjäna lite extra slantar på. Som sagt endast din fantasi sätter granser. ‘

Några förslag från mig;

 • Skaffa en vagn och en frysväska, köp glass eller gör egen och strutar, sedan kan du bli en vandrande glassbar tex, på stranden.
 • Börja tillverka något, kanske en hylla, eller bara nått enkelt som snygga vykort, som du sedan säljer på tradera, auktioner är skoj. Eller sälj till din familj och vänner.
 • Är du bra på något, måla, sjunga, dansa, använd dig av dina kunskaper och spela och sjung på stan, måla själporträtt eller liknaden. Se bara till att ha tillstånd så att inte polisen kommer och jagar dig.

Det är inte svårt att sysselsätta sig i denna hättan, sälj billiga flaskor med vatten eller kanske saft till folk utmed vägar eller på stranden, det finns oändligt med saker du kan göra, SÄTT IGÅNG!

Tid: Detta ska förhoppningsvis ta hela sommaren
Kostnad: Inköpspris och försäljning ska hellst gå jämt upp eller till och med, med vinst!
Material: Helt beroende på vad du tänkt göra

Plus: Du kommer ha att göra i sommar och inte bara sitta hemma och dega, och kanske tjäna en slant på köpet
Minus: Risken finns att du inte går med någon vinst, men då har du iallfall försökt

Vi ber så väldigt mycket om ursäkt för att panttunnan inte kommit upp ännu, men både jag och billy har haft fullt upp. Imorgon lovar jag att den kommer finnas på stora torg framåt eftermiddagen, håll utkik!

 • Tyvärr, inga liknande inlägg.
 • Lämna en kommentar
  måndag, 12 juli, 2010 i Okategoriserade
  Taggar , , ,

  Kommentera

  Om du trycker på "Connect with Facebook", så slipper du fylla i uppgifterna.
  Facebook gör det automatiskt åt dig.

  Vi använder Gravatars i kommentarerna - Skaffa en och visa en bild när du kommenterar!

  XHTML: Det finns några HTML-taggar som du kan använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>